Twitch.tv - nincs több meztelenkedés

Csak a játék a lényeg...



Vége a magamutogatós néző toborzásnak, a twitch.tv ugyanis új stream szabályzatot iktatott be: nincs pucér felsőtest. Céljuk a figyelem játékra terelése, szóval a drága Kaceytron aggódhat, hogy elveszik a nézőközönsége.

De nem csak a nőkre vonatkozik a szabályzás, a férfiak sem mutogathatják magukat félmeztelenül. A twitch azt is kikötötte, hogy amennyiben a hőség miatt vetkőzik le egy streamelő, akkor vágja a kamera képét az arcára, már ha valaki ennyire mutogatni akarja bájait.

A játékokra specializálódott oldalon a burkolt szexualitás már a kezdetek óta megtalálható volt. Melyik szuperhősnőnek vannak kis keblei vagy melyik szuperhősnek nincs kocka hasa? Érthető tehát, hogy a figyelem nem csak a játékokra irányult, amennyiben a streamelő hiányos ruhában adta a műsort. Viszont figyelembe kell venni azt is, hogy olyanok is nézik a különböző oldalakat, akiknek elméjükben még nem teljesen alapozódott meg a szexualitás valója. Nem biztos, hogy jót tesz a kisebb korosztálynak, ha félmeztelen embereket nézeget naphosszat. Így viszont már mindenkinek lehetősége van, nem csak a streamelőnek de a nézőnek is, hogy csak és kizárólag a játékra koncentráljon.

Hogy ez a szabályzat jó vagy rossz, azt döntsétek el ti!

Összes oldalmegjelenítés