Halálosan megfenyegette a PC-sek Istenét, ezért levették a játékát a STEAM-ről

Lecke megtanulva...


A tegnapi napon végre elhagyta az "early access"-t és elnyerte a végleges formáját a Paranormal Paranautical Activity. Ez eddig egy nagyon jó hír, viszont valami hiba miatt a STEAM továbbra is "early access" játékként hirdette, ami a játékot készítő Mike Maulbeck-nek nagyon nem tetszett és durva stílusban hangot is adott ennek.

Sajnos a történet főhőse annyira felhúzta magát, hogy olyanokat is írt, hogy "mekkora szar a STEAM", de a cérna akkor szakadt el, amikor azt írta, hogy meg fogja ölni Gabe Newell-t. Azóta eltüntette a bejegyzést, de sajnos az internet nem így működik.



A Valve erre úgy reagált, hogy mivel megfenyegették a cég egyik alkalmazottját, leszedik a játékát és megszakítanak vele mindenféle kapcsolatot. Pontosan tudjuk, hogy ha egy PC-s játékot sikerre akarunk vinni, akkor NAGYON ajánlatos jóban lenni a STEAM készítőivel... főleg ha teljesen ismeretlenek vagyunk. A Paranautical Activity amúgy egy voxel alapú (gy. k. Minecraftos kockás) roguelike belsőnézetes lövöldözős játék, aminek az előzetesét lejjebb meg lehet nézni. A játékot a továbbiakban ITT lehet megvenni.


Összes oldalmegjelenítés