Destiny - Ma van a megjelenés!

Már csak órák kérdése...

A mai napon, azaz szeptember 9-én éjfélkor lesz világszerte a Bungie és az Activision-Blizzard első közös játékának, a Destiny-nek a megjelenése. A játékot nagy várakozás előzte meg, hiszen jelenleg ebből a játékból rendelték elő a legtöbbet, valamint a 4,6 millió fős júliusi béta is önmagáért beszél. A megjelenés alkalmából még szeretnénk megosztani veletek pár információt a játék későbbi támogatásáról.

A megjelenéssel párhuzamosan azonnal megvásárolható lesz a Season Pass a játékhoz, amely két kiegészítőt tartalmaz majd, amelyek új történetalapú küldedéseket, co-op tartalmat, kompetitív multiplayer arénákat és sok új fegyvert tartalmaznak majd. A Season Pass ára 34,99 euró lesz majd, de lehetőség lesz külön-külön is megvásárolni az expanziókat, mégpedig 19,99 eurós áron. Az első kieg majd decemberben érkezik, amit nem sokkal később követ majd a második.

A játék (ha valaki még nem tudná) egyelőre csak PS3, PS4, Xbox 360 és Xbox One konzolokra jelenik meg, ám a fejlesztők felvették már egy esetleges PC-s átírat elkészítését is. Azonban a mai nap a konzoltulaj olvasóinké, és amíg várakoztok, nézzétek meg újra a játék élőszereplős előzetesét:

Összes oldalmegjelenítés