Battlefield Hardline - A Dice nehezen engedte el

Nincs nap Hardline nélkül...

A Battlefield Hardline fejlesztése nem az anya cég, Dice kezében van, hanem a Viscerial Games (Dead Space 3) csapatnál és a sorozat kitalálói pedig csak tanácsadói szerep körben vannak.
Karl-Magnus Troedsson vezér igazgatónak ezzel kapcsolatban pedig voltak aggályai, amit a GameInformer magazinnal meg is osztott egy interjú keretében.

"Ez egy nagy dolog. Az embernek van egy bébije, melyet sok éven keresztül nevelt és vigyázott rá és a saját kezei között nőt nagyra. Így természetes, hogy az első logikus reakció az volt: Mi folyik itt(...)
Steve (Viscerial Games vezérigazgatója) és én egy belsős megbeszélésen találkoztunk először. Ahol elégé izgatottak voltak azzal kapcsolatban, hogy egy Battlefiled játékot csinálhatnak. Ez mottó (Nem lenne király ha ezt mi csinálnánk) viszont közelebb hozott egymáshoz minket. Épp, hogy kijöttünk az ajtón én és főnököm Patrick Soderlund és én egy dologra gondoltunk: Igen ez egy olyan játék amit szívesen csinálnánk és játszanánk is.

Ez nem olyan (forgató könyv csere) nagy dolog. Amíg a Battlefiled márka fő dolgaihoz hűk maradnak (rombolható környezet, járművek, csapat munka), addig bármilyen változás elfogadott a sorozatban."

Eredeti interjút itt találjátok.
Az játék az Electronic Arts gondozásában jelenik meg 2014 október 21-én

Összes oldalmegjelenítés