Legend of Grimrock 2 - új képek és információk

Képek és információk a második részről...


A dungeon crawler műfaj rajongói bizonyára örülnek, ugyanis a 2012. tavaszán megjelent elő rész folytatásáról végre elkezdtek áramlani az információk. Az infók mellesleg a fejlesztők hivatalos oldaláról származnak. Szóval lássunk mit is tudunk!

A történet Nex szigetén játszódik, amely egy elhagyatott távoli vidéken helyezkedik el. A helyszín érdekessége, hogy ezúttal nem csak katakombákban, hanem a szabad ég alatt is kalandozhatunk. A történet során négy rabot irányíthatunk, akikkel fel kell fedeznünk a szigetet és fényt kell derítenünk annak titkaira. Apropó titkok! A fejlesztők elmondása szerint fejtörőkből ebben a részben sem lesz hiány.

Most pedig jöjjenek a változtatások! Először is a fejlesztők teljesen átdolgozták az első rész sokat szidott mesterséges intelligenciáját, tehát okosabb szörnyekre számíthatunk a második részben. Ezen kívül megújul a tárgyrendszer, a varázslás menete (lásd a képen), a képességrendszer, jönnek új fajok, ellenfelek és varászlatok is. Tehát lesz újdonság bőven.




A megjelenésről sajnos még nincs hír, de remélhetőleg még idén kipróbálhatjuk a játékot. Addig is itt van három új kép a játékból:





Összes oldalmegjelenítés