Panaszáradat az Ouya-ról


Leszerepelni látszik az androidos konzol.
Kickstarter-ről indult az Ouya "világhódító" útjára és az ígéretek alapján, egy igazi csodakonzolt kellett volna kapniuk a támogatóknak... De!
Ez valahogy mégsem jött össze. A támogatók, és néhány külföldi magazin, már megkapták a masinát és meglehetősen lesújtó híreket közöl mindenki. Pár pozitív szegmenst említenek, ami mellet azonban túlnyomórészt, inkább negatívumokat hoznak fel.
Az Ouya kezelőfelülete, állítólag teljesen átláthatatlan, nehézkes a kezelése, a tranzakciókról pedig, sokszor nem is kapunk visszajelzéseket. A kontrollerrel kiadott parancsok, másodperceket képes csúszni és maga az irányító burkolata, mágnesekkel van összepattintva. Így egy vadabb játék közben, akár szét is csúszhat az egész.
A sirámoknak még nincs vége, ugyanis az Ouya Store, szinte kong az ürességtől. Alig van játék és azok nagy része multiplatform cím, vagy olyan játék, amik csak okostelefonokon élvezhetőek igazán és nem a Full HD TV-re kikötve.
A külföldi magazinok, meglehetősen határozott véleménnyel vannak az Ouya-ról. Egyáltalán nem ajánlják senkinek a konzol beszerzéstét, sőt! Egyenesen béta verziónak nevezték, ami minden szempontból kiforratlan és kezdetleges. Továbbá nem ijedtek meg, a konzol pontozásától sem, ami nem túl jó (sőt, gyászos) 3.5/10-es végeredménnyel zárt.
Az Ouya fejlesztői, szinte azonnal reagáltak és azt nyilatkozták, hogy ez még nem a végleges verzió, az csak májusban fog kikerülni és minden jobb lesz. Hát... majd meglátjuk...

by KongFan

Összes oldalmegjelenítés