Sniper Elite V2 - Két új DLC is megjelenik



Sniper Elite V2 - Új DLC-k érkeznek még ma...

A Rebellion Sniper Elite V2 című játékához eddig is érkeztek Letölthető Tartalmak így ez a mai hír már valószínűleg senkit nem lep meg. Ami számomra meglepő, hogy ezekről a megjelenésekről bizony csak aznap kapunk bármilyen bejelentést, ami mondjuk marketing szempontból érdekes döntés.

De térjünk is át a lényegre, azaz a DLC-k tartalmára. Pontosan kettő darab DLC-t fog a Rebellion a mai napon kiadni a játékhoz, amiből az egyik ingyenes lesz, a másikért pedig bizony fizetnünk kell majd.

Az első DLC gyakorlatilag a legutóbbi fizetős tartalommal a játékba került Neudorf Outpost nevezetű singleplayer pálya átültetését fogja tartalmazni többjátékos módra. Mint ahogy említettem ez a tartalom teljesen ingyenes lesz.

Egyébként a többjátékos mód nem csak egy új pályával bővül, de egy új játékmód is helyet kap a Sniper Elite V2-ben, ami a Dog Tag Harvest mód nevet kapja. Ebben a játékmódban az ellenfél halála után visszamaradó dögcédulákat fogjuk majd gyűjteni, ami csavar egyet a hagyományos deathmatch recepten, mivel már nem elegendő lepuffantanunk ellenségeinket, de közel is kell hozzájuk kerülni, ha győzni akarunk.

A második számú DLC fizetős tartalom formájában érkezik és az egyjátékos módhoz fog hozzáadni egy darab új pályát. A DLC a Landwehr pack névre hallgat és Berlinbe kalauzol majd el minket, ahol három német tábornokot kell majd likvidálnunk. A Rebellion jó szokásához szíven az egyjátékos pályákhoz ezúttal is meglepi a játékosokat néhány új halálosztó eszközzel név szerint kettő darab új mesterlövész puskával és egy darab gépfegyverrel.

Mint a bevezetőben említettem a DLC-k a mai napon válnak elérhetővé méghozzá a Steam rendszerén keresztül.

Összes oldalmegjelenítés