Far Cry 3 - Első DLC mozgóképenFar Cry 3 - Monkey business trailer...

Az Ubisoft marketingesei azt kell, hogy mondjam nagyon értik a dolgukat. A marketing kampány, ami a Far Cry 3-at kíséri egyszerűen zseniális. Folyamatosan fenntartják a hype feelinget, sőt egyre jobban akarja már az ember a játékot. Ha így folytatódik gyakorlatilag már könyörögni fogunk a Far Cry 3 megjelenéséért. :-)

Ez azonban nem csak a marketingesek érdemes, ugyanis a Far Cry 3 az idei év egyik legnagyobb durranásának tűnik, amit az elmúlt időszak videói csak megerősíteni látszanak. Ezúttal a megjelenéskor már debütáló, tehát az első DLC-ből kapunk egy bő másfél percnyi mozgóképet.

A Monkey business letölthető tartalom négy darab új küldetést ad majd a Far Cry 3 élményhez. A küldetésekben egy Hurk nevezetű úriember megbizatásait fogjuk végrehajtani, akinek specialitása, hogy majmokat tanít be, akik ennek eredményeként bombával felszerelve sétálnak be Hurk ellenségei közé felrobbantva azokat.

A Monkey business legbiztosabb beszerzési módja jelenleg a Far Cry 3 Insane edition megvásárlása, mely szerencsére a hazai rajongóknak is elérhető lesz az ismert viszonteladóknál.

A Far Cry 3 Európában, azaz kis hazánkban is november 30-án jelenik majd meg Xbox 360-ra, PS3-ra és Pc-re egyaránt.


Összes oldalmegjelenítés