Sleeping Dogs - DLC csomagok a láthatáron


Sleeping Dogs - DLC csomagok a láthatáron

A Square Enix Londoni Studiója a mai napon bejelentette, hogy a sokak által várt játékuk a Sleeping Dogs augusztus 14-én jelenik meg Észak Amerikában és Augusztus 17-én a világ többi részén, így Európában is. A nyílt világú sandbox típusú játékuk kapcsán szeretnék, ha a játékosok újra és újra visszatérnének a Hong Kong-i játéktérbe, amit 6 hónap folyamatos DLC támogatással kívánnak elérni.

A Fejlesztő ezen 6 hónap folyamán több DLC csomagot kíván a játékosok számára kibocsátani. Minden játékos igényének kiszolgálására ezen csomagok közt lesznek a sportkocsiktól, a gyorsulási küldetésektől kezdve, spéci ruházatoktól a játékot meghosszabbító küldetés csomagokig számtalan típusú. A játék alapkiadása a fejlesztő szerint csak a kezdet!

Már megjelenéskor több DLC lesz elérhető: A 80-as évek inspirálta Retro Triád csomag, egy halálosan jó old school ruházat, ami számos buffot ad a játékosnak és egy Kung Fu stílusú furgont. Az új DLC csomagok at szeptembertől tervezik kiadni kezdve egy versenyzésre kitalált csomaggal és egy robbantásokkal tarkított Kommandós DLC-vel. Ezen felül további eltérő stílusú DLC-k várhatóak, amikről majd később kapunk újabb információkat.

Az első Sleeping Dogs DLC-k párhuzamosan lesz elérhető Xbox live-on, Playstation Network-on és Steamen egyaránt, már rögtön megjelenéskor.
Újabb Régebbi