Gamescom: Splinter Cell:Blacklist - Bővített játékmenet videó



Gamescom: Splinter Cell:Blacklist - Bővített  játékmenet videó


Az Ubisoft a mai napon bővített játékmenet videót adott ki a készülő Splinter Cell: Blacklist nevezetű játékukból. Ezen videó a korábbi E3-as videó bővített veriója.

A játék rajongói korábban aggodalmukat fejezték ki, mivel az a Ubisoft már előző résszel is az akcióorientáltság felé mozdította el a franchise-t. A Blacklist-ből bemutatott videó alapján sokan azt feltételezik, hogy ez a tendencia tovább folytatódik, és kiveszik a Splinter Cell szériából végleg a lopakodás orientátl játékmenet. Az Ubisoft azonban kijelentette, hogy a Blacklist majdnem minden küldetését meg lehet majd oldani lopakodva is.

Természetesen azt egy szóval se tagadja a fejlesztő, hogy nem esett át némi változáson a széria. Nem lesz ez másként a Blacklistben sem. Az akcióorientáltság itt sem fog változni, mivel a szériát nagyobb célközönséghez szeretnék eladni.

Mindezek függvényében a programra már teljesen másként kell tekinteni. A Blacklist szándékosan keveréke lesz az Assassin's Creed-nek, Splinter cell: Conviction-nek és a Ghost Recon: Future Soldiernek. A Spliner Cell: Conviction-ből visszatér a Mark és Execute opciók, Assassin's Creedből a mászási lehetőségek fognak megjelenni és lesz egy radarunk, ami a legutóbb Ghost Recon-ból lehet ismerős elem. Emellett természetesen nem hiányozhat az átvezető videók és egy Uncharted-hez hasonlító fedezékrendszer sem.

Az Ubisoft tehát nem titkoltan nyit az úgynevezett Casual  (Koca) játékosok felé. Az Ubisoft továbbá hozzá tette a közleményéhez, hogy a széria nem fog visszatérni a gyökerekhez és a Blacklist nem lesz az utolsó igazi Splinter Cell cím (a Chaos Theory) szellemi örököse.

A Chaos Theory-val gyakorlatilag a franchise életében egy korszak lezárult!

De most lássuk, hogy mit tartogat a gyakorlatban a következő Splinter Cell játék:



Újabb Régebbi