2012-es várólista by KongFan

 
Mass Effect 3
Gondolom ezt különösebben nem kell magyaráznom. Ez az egyik kedvenc játék szériám, ez az akció-RPG hibrid. Fergeteges történetek és karakterek, irgalmatlanul erős hangulat, és már csak 1 hét a megjelenésig. Amint lesz egy olyan PC-m ami komolyabb mint egy hajszárító, már vetem is bele magam a trilógia befejező részébe.


Aliens: Colonial Marines
Imádom az Alien filmeket, egyedül A végső megoldás Halál, című rész nem nyerte el a tetszésemet (az AVP szörnyszülötteket meg felejtsük el). A Colonial Marines pedig az első két Alien filmhez lesz leginkább kapcsolható, amik a széria legjobb darabjai véleményem szerint. A játékot a Gearbox fejleszti, már elég rég óta. A kevés videó alapján pedig egy ízig-vérig Alien hangulatú akció-horror játékot készítettek nekünk. Ide vele!


Brothers in Arms Furious 4
Nem, nem fizetett le a Gearbox, egyszerűen csak nyitott vagyok az újdonságokra. A fanatikus rajongóknál kiverte a biztosítékot az alternatív II. VH-s, és teljesen komolytalan BiA spin off. Valamilyen szinten megértem őket, de én ettől függetlenül nagyon várom ezt a vérgőzös ámokfutást. Valahogy Quentin Tarantino mesterműve, a Becstelen Brigantyk ugrott be róla, csak akciódúsabb kiadásban. Skalpoljuk meg a nácikat!


BioShock: Infinite
Nagy tisztelője vagyok a BioShock első részének, igazán remek és egyedi munkát végzett a Irrational Games. Ettől függetlenül nem játszottam végig, nem tudott lekötni hosszú távon. Viszont az Infinite megvett kilóra. Már a videókból hihetetlen durva hangulat árad. A látvány frenetikus, szerintem nincs olyan ép elméjű játékos aki ezt ne várná!


Far Cry 3
Az első rész nagyon jó játék volt! Hatalmas terek, remek harcok, piszkosul erős látvány, aztán behozták a szörnyes történet szálat...
És gyakorlatilag tönkretettek mindent a Crytek arcok. Onnantól kezdve egy förtelem volt az egész. A második részt már nem is ők készítették, ők átpattantak az EA-hez és készítettek két tech demo-t, Crysis és Warhead néven. A második részt már a Ubisoft Montreal készítette. Ami szerencsére sokkal komolyabb volt, de az meg egy idő után baromi unalmas lett. Az új rész videói viszont nagyon érdekesek, és én bizalmat szavazok neki. Ez az új főgonosz pedig valami hatalmas arc!


Game of Thrones
Van aki nem szereti a Trónok Harcát? Na azért. A sorozat szenzációs, az első könyvet most olvasom és valami fantasztikus. Ebben az RPG-ben az Éjjeli őrség egyik tagját fogjuk irányítani. Sokkal több dolgot nem nagyon tudni. Remélhetőleg egy minőségi játék készül.


Max Payne 3
Életem egyik legmeghatárózóbb játékos élménye az első két Max Payne játék. Hamisítatlan noir hangulat és stílus, remek karakterek, irtó jó harcok és nagyon jó történet. Főleg a második részé. A Remedy helyett viszont a GTA sorozatért felelős Rockstar Games készíti a folytatást. Az biztos, hogy az akcióval nem lesz baj, a grafika is jónak tűnik. Na de amit a főhőst és a helyszínt illeti. Hujjujjj. Az szerintem botrányos! Max Payne-ből egy drogos, alkoholista, pocakos, szakálas, kopasz csődtömeget csináltak, a sötét helyszíneket pedig napfényesre cserélték. Várom de nagyon tartok tőle.


Prey 2
Az első rész az egyik kedvenc játékom. Azért mert a csapat mert mást készíteni, mint a megszokott. Tommy az indián, spirituális képességeivel vette fel a harcot a földönkívüliekkel. A vége pedig abszolút nyitott volt. A második részben szintén egy indián származású fickóval kell menni, de már egy idegen bolygón, és spéci felszerelésünkkel afféle csillagközi fejvadászok leszünk. Az eddig kiadott videók remeknek tűnnek. Szerintem megint egy zseniális program van születőben.


Assassin's Creed 3
Bár a Brotherhood című játékot is csak most sikerült kipróbálnom, már ezt a játékot is piszkosul várom. Tegnap derült ki, hogy az Amerikai függetlenségi háborúban fog játszódni és egy indián(szeretjük ám őket) származású főhőst kapunk. Nekem ennyi elég, jöhet!


DmC Devil May Cry
A rajongókkal együtt hördültem fel, amikor megláttam mit tett a Ninja Theory Dante-vel. Viszont mióta kijöttek a játékmenet videók! Huhhhúú, nagyon tetszik! Végülis alternatív univerzumban fog játszódni, adjunk neki esélyt. Nem lesz ez rossz.


Lollipop Chainsaw
Csak egy név, Suda 51. Egy teljesen beteg és agyament hack 'n' slash játékot fejleszt csapatával. A cuki, szöszi pom-pom lány egy láncfűrésszel aprítja a rossz arcúakat! A pasija fejét pedig az övén tartja. Már most imádom!


Tomb Raider
Igazán nagy Lara Croft rajongó sosem voltam. A filmek pedig az egyik legrosszabb produkciók amiket valaha is láttam. Ez a reboot viszont szerintem közel szenzációsnak ígérkezik. A fő csapásirány a túlélés, és meglehetősen sötét hangulat. Lara pedig végre tényleg úgy néz ki, mint egy igazi nő. Jöhet!


Transformers: Fall of Cybertron
Bár az első rész nem volt kiemelkedő játék, de remekül szórakoztam vele. Igazi Transformers hangulat és sztori, a jól ismert kinézetű szereplőkkel. A második részről túl sokat nem tudni, de biztos vagyok benne, hogy megint egy szórakoztató játékot fognak nekünk készíteni.


Metal Gear Rising: Revengeacne
A játék, amit mindennél jobban várok. Minden idők legjobb történeteivel megáldott játék szériája lelépett a megszokott útról, és a lopaodást pihentetve egy mellékág erejéig elmozdulnak az őrült, brutális, eltúlzott és látványos hack 'n' slash kategóriába. A Kojima Production felügyeli a sztorit, a játékot a Platinum Games készíti. A csapat, akik pár éve elkészítették e kategória királynőjét, a közel tökéletes Bayonetta-t. Továbbá a játékban szerepel, a játéktörténelem leglátványosabbjának ígérkező sebződési rendszere. Az ellenfél legyen katona, ninja, vagy akár egy Metal Gear Ray, az felszeletelésre kerül. Idén jön Raiden és mindent felszeletel amit csak lát.

Újabb Régebbi