Modern Warfare 3 - Minden ami DLC és ELITE


A Modern Warfare 3 már lassan 3 hónapja jelent meg, de az Activision marketing gépezete még mindig 200%-on mozog. Ma jelent meg az első DLC, ami csak ELITE tagoknak elérhető Xbox 360-on, de hamarosan PS3-ra is megjelenik, a PC-s verzióról nem tudni. Ezt a DLC-t ha valaki akarja akkor sem vehet majd meg, ez csakis ELITE tagoknak szánt DLC.

Egy érdekes újítás lépett fel a játékban, ami akár jó is lehet. Az Activision szerint aki ELITE előfizető az csakis hardcore játékos lehet és a "noobok" nem fizetnek elő az ELITE-re (ebben azért tudnék vitatkozni). Készült egy meccs kereső az ELITE játékosoknak, így aki komoly küzdelmekben akar részt venni az menjen oda, így elkerülheti a "noob" játékmenetet.

Aki esetleg nem értene az Xbox 360-hoz, annak most itt egy videó melyben részletesen elmondják hogyan kell csatlakozni az ELITE-hez és hogyan kell letölteni a játékot.

Aki megakarja venni a DLC-ket azoknak azt ajánlom, hogy mindenképpen fizessenek elő az ELITE-re, mert nem sokkal több mint 10.000ft és ha külön akarná valaki megvenni a DLC-ket akkor drágább lenne. Na és persze ott vannak az ELITE exkluzív DLC-k is mint most ez.

Az elmúlt 1 napban 3 videó is érkezett, volt amiről olvashattatok fentebb, de sok minden nincs leírva így nézzétek és élvezzétek!





Újabb Régebbi