Hungamer játékajánló - Frets on Fire



Talán ki lehet jelenteni, hogy nincs olyan játék a piacon aminek ne jelent volna meg klónja. A hatalmas rajongótábort magamögött tudó Guitar Hero is bekerült ebbe a sorba, a rengeteg flash alapú "próbálkozás" után vagy mellett elkészült egy önálló teljes értékű ingyenes változat is.
A Frets on Fire ugyanarra a sémára épül mint a nagytesó, 5 billentyűt és a pengetőt kell használnunk a zenék lejátszásához. Alapesetben a billentyűzet fog gitárként funkcionálni, de szinte bármilyen gombos periféria beállítható rá.

A program érdekessége, hogy a GH sorozat zeneszámai egy az egyben bemásolhatók alá így biztosan jó minőségű alapanyaggal dolgozhatunk majd. Ha nem rendelkeznénk a sorozat valamelyik tagjával akkor ingyenesen tölthetünk le számokat, melyek természetesen többféle nehézségi fokozaton is játszhatóak illetve a beépített szerkesztővel saját produktumot is alkothatunk.

Akinek pedig nem tetszene az alap skin az szintén tölthet le átdolgozott "kinézetet", hogy jobban hasonlítson sokak kedvencére.

Az alap program
INNEN letölthető WIN/Linux/Mac gépekre.

Összes oldalmegjelenítés