Hungamer filmajánló: Ne szórakozz Zohannal (2008)


Adam Sandler visszatért a régi babérjaikra? Visszafejlődött? Nos a film nézése során -többen véltük is- hogy Adam kezd meg gyagyásodni. Én speciel végig azt hittem, hogy kezd megkomolykodni, ld. Ki nevel a végén? c filmmel vagy Csontdarálóval meg még sorolhatnám az Apafej óta megjelent filmjeit is. Sandler egyébként már egy saját horrorgyártó filmstudiót is alapított a Happy Madison mellé.
A filmet az Apafej óta együtt lévő banda eszkabálta össze ismételten Dugan vezérletével, ezúttal is egy szemrevaló hölgyeményt sikerült leszerződtetni. A sztori olyan amilyen, a humor néhol alpári. A film olyan stílusban szenved mint a tucatjával gyártó Fox hülye, idióta filmjei (Csajozós film, 300 paródia), sajnos. Kissé komolytalan film lett ez, persze a fiatalabbik korosztálynak akár tökéletes is lehet, s főleg azoknak jön be, és ad rá 5 pöntot, akiknek a Csajozós film a favoritjuk. Egyáltalán van olyan?! Majd jelezzétek.
Ezért nem adtam meg többek között az 5 pontot, mert nem láttam azt a régi Adam Sandlert, amiért nagyon megkedveltem. Szemtől hittem, hogy komoly és erős filmvigjátékokat fog csinálni, de ez nem úgy sikerült, mint már említettem, mintha a Fox filmstudió lökte volna ki a piacra ezt a filmet.
Egy negatívuma van tehát: ez egy teljesen más Sandler film! Komolytalan, de vicces, csak nem úgy. Egy gyenge négyes, de ennek ellenére mégis begyűjtöm a filmet később, mert vannak jó pillanatai is.

Dennis Dugan és Judd Apatow által jegyzett film Amerikában 100 millió dollárt termelt, így blockbuster lett. Összbevételben pedig elérte a 200 milliós állomhatárt. Nem rossz.

4/5

Összes oldalmegjelenítés