Red Dead Redemption - Ahol kavarog a homok a sandbox-ban

Nyakunkon a Red Dead Redemption megjelenése (május 18. Amerikában, az öreg Európában május 21.), és ennek örömére megjelent egy exkluzív videó a gametrailers-en.

A fejlesztőcsapat két tagja, Jeronimo Barrera és Rob Nelson pár gondolotatot is megeresztett várva-várt játékukról:

"Hallottam sok olyan véleményt hogy ez a játék csak egy GTA lesz, autók helyett lovakkal, holott ez inkább a mi elképzelésünk az igazi Vadnyugatról, egy olyan nyitott és szabad világban, amilyenben még egyetlen másik játék sem mutatta be." - J.B.

"Változatos kihívásokkal találtuk szembe magunkat. A megjelenítésnek mind gyönyörűnek, mind hatalmasnak és nyitottank kellett lennie, szóval kicsit úgy álltunk a dologhoz mint a GTA esetében.

Végezetül el kellett döntenünk, hogyan is öltsünk össze egy ilyen hatalmas világot, hogy hihető legyen és minden passzoljon. A végeredmény az lett, hogy oylan érzésünk van játék közben, mintha végtelen lenne a világ" R.N.

Végezetül egy jó hír a PC-s játékosoknak, hogy internetszerte rebesgetnek egy PC-s átiratot. Mivel igazán jól sikerült cowboyos-indiános-GTA még nem jelent meg PC-re (a Gun persze egy jó próbálkozás volt, rengeteg elszalasztott lehetősége miatt azonban nem ér fel a Red Dead egyik részével sem), tényleg itt lenne az ideje hogy kézhez kaphassák a konzoltalanok is. Erről azonban hivatalos infó a Rockstar honlapján mindezidáig nincs.

Összes oldalmegjelenítés