Lesz crossplay támogatás a Baldur's Gate 3-ban

A Baldur's Gate III a PC-s videojátékok piacát hatalmas sikerrel meghódította, és most, hogy PS5-re is megjelent, a játékosok kíváncsiak, hogy a két platform között mikor lesz elérhető a közös online kalandozás. A crossplay még nincs teljesen kész, de a Larian megerősítette, hogy mikor érkezhet meg.

Az Eurogamerrel beszélgetve a Larian igazgatója, Michael Douse elmondta, hogy a crossplay mindig is a terv része volt. "Mindig is a tervezésben volt" - mondta. "De tudtuk, hogy nem a megjelenéskor lesz. Benne van az útitervben, és bár van egy elképzelésünk arról, hogy mikorra szeretnénk elkészülni vele, nem akarunk dátumot kitűzni, amíg nem vagyunk biztosak benne".

Egyelőre tehát semmi konkrétum, de úgy tűnik, van egy terv, hogy a PC-s és PS5-ös játékosok minél hamarabb együtt fognak online kalandozni. Az eddigi két nagy javítással már láthattuk néhány nagyszerű változást, amit a játékba hoztak, többek közt azt, hogy az egyik javítással több, mint 1000 bugot távolítottak el. Remélhetőleg valamikor az idei év végére tervezett Xbox-os megjelenés előtt megkapjuk a crossplayt. .

Újabb Régebbi