Új magyar nyelvű GTA 5 RP szerver alakult meg a The Five Tales vezetésével


Nemrég kaptuk a hírt a The Five Tales nevű társaságtól, hogy megalapították saját GTA 5 tartalmú Role Playing szerverüket, ahová várják sok szeretettel a játékosokat és a rajongókat egyaránt. A GTA 5 és a FiveM megléte szükséges ahhoz, hogy tudjunk a szerveren szó szerint garázdálkodni, vagy akár szolgálni és védeni.

Idézném őket:

Sziasztok kedves olvasók!
Csaba vagyok, 21 éves és egy GTA 5 RP szerver büszke tulajdonosa. Örömmel jelentem be, hogy a szerver állapota elérte a nyitható státuszát, ami nem jelent mást, hogy a szerver hamarosan megnyitja kapuit!

Pontos időpontot rövid időn belül a facebook oldalunkon : https://www.facebook.com/thefivetales/, illetve a weboldalunkon: http://www.thefivetales.hu/, publikálni fogunk számotokra! Továbbá szeretnék nektek egy kis betekintést mutatni a szerverbe rövid leírásokkal.

A szerveren számos dolog elérhető, mint például:
 - Illegális utcai verseny ( Itt parancsokkal magatoknak megtervezhetitek a térképen a verseny pontos útvonalát, belépő díjat adhattok meg, amit a kezdéskor levon minden résztvevőtől és a verseny végén a nyertes megkapja az összeget.)
 - Bolt rendszer ( Itt magatoknak vásárolhattok saját boltot, adhattok neki saját nevet, illetve fel lehet tölteni a készletet és az árakat is, ti szabjátok meg, hogy mennyibe kerüljenek a termékek.) - Rendőrségnek elérhető rádió, amit a push to talk lenyomásával és a Z betűvel érhetnek el ha van náluk rádió.
 - Bank, Bolt illetve ATM rablási lehetőség, amikhez a szükséges dolgokat a feketepiacon vásárolhattok meg. És még sok-sok élményes kalandok várhatnak rád!

Mire vársz? Gyere és probáld ki most! Discord link: https://discord.gg/6VMQ5Tt

Üdvözlettel a The Five Tales Vezetősége.

Összes oldalmegjelenítés