Készül a Dragon Age következő része!

Hivatalos...

Az Eurogamernek adott interjúban Alexis Kennedy, hogy a Bioware egy új Dragon Age játékon dolgozik. A játék történetén Mike Laidlaw és a Dragon Age vezető írója, Patrick Weekes dolgozik. Megtudtuk, hogy nem mostanában számíthatunk a programra, ugyanis a cég új IP-je még ez előtt meg fog jelenni.

“Nagy különbségek vannak azok között, amiken BioWare-nél valaha dolgoztam és amin most dolgozom. Amit most már hivatalosan is mondhatok, bár már egy ideje köztudott, hogy a jelenlegi a Dragon Age. Elméletileg titok volt, de azok alapján, akikkel dolgozom mindenki, akit kicsit is érdekel a téma, már úgyis tudta. Aztán a nap elején Mark Darrah (a Dragon Age egyik producere) azt tweetelt, hogy 'Isten hozott a Dragon Age franchise-ban', már tudtam, hogy már hivatalos.” - árulta el Kennedy.

Már egy ideje lehetett sejteni, hogy van valami mozgolódás az IP táján, ám most már biztos, hogy készül az új rész. Sajnos az is biztos, hogy még évekig nem fogunk vele játszani. Amint lesz valami új információ, beszámolunk róla.

Összes oldalmegjelenítés