Még mindig van esélye Vizicsacsinak és csapatának a világbajnokságra

Hajrá UOL...

Habár a tegnapi nap folyamán 3-0-ra kapott ki a Unicorns of Love a Fnatic csapatától, még mindig meg van az esélye, hogy egy magyar játékos is ott legyen a League of Legends világbajnokságon. Habár ehhez nem kevés szerencsére és persze kitartásra van szükség.

A döntőben a Fnatic fog megküzdeni a friss Origen-nel. A győztes mindenképpen kvalifikálódik a vb-re, ami azt jelenti, hogy Kiss "Vizicsacsi" Tamás csapatának az lenne a legjobb, ha XPeke és brigádja elbukná a harcot, amire meg is van az esély, hiszen az FNC 21 meccset nyert zsinórban. Ellenkező esetben, ha az OG nyeri meg a nevezést, a legnagyobb pontszámú csapat a Fnatic lesz.

Ha minden össze is jön, az UOL-nak még meg kell küzdenie a H2K-vel a harmadik helyért. Ha ez sikerül és az FNC is nyer, akkor a Unicorns of Love-nak lesz a legnagyobb pontszáma, így kijuthat a világbajnokságra. A dolgot nehezti, hogy az unikornisoknak még egyszer sem sikerült legyőznie az H2K-t, ellenben a jelenlegi felállásban, HORO-val az élen, még nem mérkőzött meg a két csapat.

A döntőre ezen a hétvégén kerül sor Stockholm-ban, ahol szombaton a harmadik helyért tehát az UOL - H2K fog összecsapni, míg az első helyezésért az FNC - OG.

Összes oldalmegjelenítés