Mirror's Edge 2 - Belső nézetes harc még inkább fókuszban lesz

Javul a harcrendszer...

Az első rész leggyengébb pontja a harcrendszer volt, és a játék ezen részén sokat javít majd a Dice.
Karl Magnus Troedsson, a computerandvideogames.com-nak tett interjúban elárulta, hogy sokkal inkább középpontban lesz a belsőnézetes harc, mint az előző részben, amin majd sokat is fejlesztenek.

"Ha az első játék a belső nézetes mozgásról szólt, akkor az első trailer-ben is látható volt, hogy a Dice fokozatosan összpontosít a harcrendszerre, hogy igazán kifinomult legyen."

Jelen pillanatban a játékról többet nem mondhatnak, jelentette ki Troedsson. Így a Mirror's Edge rajongóknak türelemmel kell várniuk míg a fejlesztőcsapat bármit is elárul a játékról, és valljuk be nem csak harcrendszer érdekelne minket.

"Csak annyit mondhatok, hogy nagyon is más lesz mint az első rész volt. Mi egy új Faithet alkotunk az új generáció számára"

A Mirror's Edge 2 valószínűleg egy szabadon bejárható világban fog játszódni, egy kicsit felújított Faithel a középpontban. Játékot Frostbite-Engine fogja hajtani amit már a Dice által készített  Electronic Arts játékoknál már megszoktunk. Megjelenés Xbox One, PS4 és PC platformokra várható, dátum még hivatalosan nincs, de szerintünk 2016-ra már kipróbálhatjuk.

Eredeti interjút itt találjátok.

Összes oldalmegjelenítés