LEGO: Lord of the Rings - új információk a játékrólLEGO Lord of the Rings - Új játékelemek a láthatáron...


A Warner Brothers Games a mai napon számos új információval lepett meg minket az általuk kiadott LEGO Lord of the Rings-ről.

Ezúttal egy nyílt világú LEGO játékot fogunk kapni, melyet ismét a Traveler's Tale fog megalkotni számunkra és amely bármely meglepő, de Középfölde tájain fog játszódni.

A játékban számos hírhedt és híres Tolkien által alkotott lénnyel fogunk legobajuszt akasztani, mint például orkok, urukhai-ok, a hírhedt Balrog, az Angmari boszorkánykirály és számos egyéb félelmetes jószág.

A játékos ujjára húzhatja az Egy gyűrűt (már most vicces belegondolni, hogy húz fel egy lego karakter bármit is a nemlétező ujjára :-D)  és beléphet a gyűrűlidércek világába; gyűjtögethet, kombinálhat és készíthet tárgyakat Mithrilből a Kovácsműhelyben; zsákmányolhat hírhedt fegyvereket és mágikus tárgyakat, mint az Earendil fénye, az Elf kötél, kardok, íjjak; és mint ahogy arról korábban is hallhattunk összesen 80 játszható karaktert oldhat fel.

Természetesen egy hírhedt karakter sem maradhat ki a játszható alakok sorából, így Aragorn, Gandalf, Legolas, Gimli, Boromir, Frodo, Samu, Pippin is játszható karakter lesz.

Történet szempontjából természetesen a filmeket fogjuk LEGO formában végigjátszani.

A LEGO Lord of the Rings október 30-án jelenik meg pc-re, xbox360-ra, ps3-ra egyaránt.

Összes oldalmegjelenítés