Total War: Rome II


Arma virumque cano!


Szólt az idézet picit későbbi időből, de végre beérett annyi év várakozása! Total War: Rome II készül, és 2013-ban már játszhatunk is vele. Nekem személyes kedvencem az ókori Róma és a The Creative Assembly játéka is mély nyomokat hagyott bennem, nagyon régóta váratott magára a folytatás, de végre jön!

A játékban lehetőségünk nyílik a szenátus machinációiba belefolyni, és saját családunk érdekében tevékenykedni (hűen az előző részhez), ehhez rendelkezésünkre fog állni a világ akkori legprofibb hadserege, és csak rajtunk fog múlni, hogy a köztársaság védelmezői, vagy a birodalom abszolút urai leszünk. A The Creative Assembly sokat vállalt a bejelentésükben, egy sokkal személyesebb, mégis sandbox jellegű kampányt ígérnek, ahol soha nem látott skálán lesz lehetőségünk a családi intrikák intézésére, nem csak a seregek mozgatására.

Hasonlóan hangzatos ígéret a többjátékos mód "megreformálása", úgyhogy készüljünk fel több száz, akár ezer órányi vérfürdőre! 2013, Rome II, kell ennél több? Hát persze, képek és egy videó!by Kopiati

Összes oldalmegjelenítés