Psychonauts 2 - Kiadóra talált a játék

Megvan a kiadó...

Tavaly januárban a Double Fine a sikeres Fig-kampányt követően nekilátott a Psychonauts 2 fejlesztésének. A játék körül már egy jó ideje nagy csen honolt, ám most vége a hallgatásnak.

A játéknak végre lett kiadója a Starbreeze Studios személyében. A stúdió eléggé komoly, nyolcmillió dolláros támogatással növelte a játék büdzséjét. Természetesen ez nem pusztán jószívűségből tette, hiszen ezt az összeget a megjelenés után visszakapják, valamint a disztribúciós bevételek 60%-a is őket illeti, viszont a játék jogainak 100%-a a Double Fine kezében marad.

Bo Andersson-Klint, a Starbreeze vezetője kijelentette: "Akik a 70-es, 80-as években nőttek fel, biztosan összeakadtak Tim Schaferrel és a Double Fine játékaival, a Full Throttle-val, a Grim Fandangoval, vagy a Day of the Tentacle-val. Ezek mindig kedvencek maradnak. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ezt az ígéretes játékot mi adjuk át a vásárlóknak. A Starbreeze támogatni fogja a Double Fine-t, hogy kicsik és nagyok egyaránt élvezhessék a Psychonauts 2-t."

A fenti hír mellett a Double Fine kiadott egy videót is, amelyben már láthatjuk a játékot egy korai változatát futás közben, ami meglehetősen hangulatosan néz ki, és erről ti is meggyőződhettek:



A játék pontos megjelenési dátumáról még semmilyen információnk nincsen, de nagyon valószínű, hogy leghamarabb 2018-ban érkezik majd a program. Ti várjátok már?

Összes oldalmegjelenítés