Félórán át mozgásban a NieR: Automata

Félórányi gameplay jött...

Hamarosan, azaz alig egy hónap múlva megjelenik PS4-re a NieR: Automata, amely a Platinum Games új akció-kalandjátéka, amely egy poszt-apokaliptikus világba kalauzolja el a játékosokat.

A játékban a 14. Gépháború küszöbén áll a világ, amitől az emberiség a Holdra menekült. Miközben minden romlásnak indul, az elit YoRHa nevű android csapat, amelynek hősnőnk is tagja, próbálja segíteni az Ellenállást, hogy visszaverjék a Földet elárasztó gonosz, robotikus lényeket.

Ahogyan a videóból is kiderült, a játék nyílt világú, amelyet saját képességeink, valamint a különböző lények segítségével is bejárhatunk. Szerencsére az emberek elköltözésével, a világ nem halt ki, így nem egy lepusztult, és kihalt sivatagban fogunk kóborolni a játék története során.

Ahogy az egy open world játékhoz illik, a NieR: Automataban nem csak a történetet játszhatjuk végig, hanem lesznek különböző mellékküldetések is, amelyek szintén segíthetik 2B nevű főszereplőnket abban, hogy fejlődhessen. Igen, a játékban karakterfejlesztés is helyt kap majd, amit nem árt majd használni, hiszen egyre erősebb ellenfelekkel fogunk majd kalandozásaink során találkozni, karakterünket fejlesztve azonban nagyobb eséllyel maradhatunk életben.

Ha mégis elhaláloznánk, akkor sincs veszve minden. Megsemmisülés esetén új testbe töltődik fel minden korábbi adatunk, korábbi vázunkat pedig megpróbálhatjuk bónuszok fejében megjavítani, ami azonban, ha nem járunk sikerrel, az üzemzavar miatt ellenünk is fordulhat. Korábbi testünk legyőzése esetén szintén extra jutalmakban részesülünk majd.



A NieR: Automata 2017. március 10-én jelenik meg PS4-re, majd valamikor az év hátralevő részében érkezik PC-re is.

Összes oldalmegjelenítés