Battlefield 1 - Ezt tartalmazza a Winter Update

Ittvannak az infók...

A Dice tegnap este leplezte le a régóta várt Winter Update részleteit. A streamből kiderült, hogy a frissítés mától, azaz február 14-től lép életbe, tehát a játékosok már tölthetik is lefele.

A frissítés rengeteg bugot javít ki, finomítja a fejlődési rendszert, és persze új tartalmat is hoz be.

A fejlődési rendszerbe bekerülnek a Ribbonok, amelyek az előző részekben látottakhoz hasonlóan fog működni, azaz ha teljesítettük az adott Ribbon követelményeit, akkor automatikusan megkapjuk azt. Ezeket annyiszor nyerhetjük el, ahányszor csak akarjuk, és minden esetben 300xp jár az elérésükért.

A Dice behozta még az elit kódexeket is, amelyek mindegyike 25000xp-t jelent a játékosok számára, ám ezekért meg kell majd dolgozni, ugyanis ezekhez 500 játékost kell megölni a megfelelő fegyverekkel. Jelenleg 8 kódex érhető el a játékban, azonban a Dice azt ígéri, hogy minden egyes nagyobb frissítésnél újabbak érkeznek majd a játékba.

A kasztok az eddigi 10-es szint helyett már egészen 50-es szintig fejlődhetnek, és mostantól kaszt-specifikus dögcédulákat és ranglista ikonokat is gyűjthetünk.

Fontos, hogy a fejlesztők picit gyengítettek a gázgránátokon, így azok már csak 15 másodpercig jelentenek veszélyt. De gyengítették még a lovassági egységek kardcsapásait, belenyúltak picit a járművek működésébe is, valamint kijavították az elit kasztokhoz tartozó bugokat is.

A szerverek is kaptak egy kis frissítést, ami a netkódot rázza gatyába. Ezen kívül bejött a térképszavazás lehetősége is, ám ez utóbbi csak a bérelt szervereken. Ezek a szerverek még különböző más hasznos funkciókat is kaptak, például külön kezelőfelület a banoknak, valamint a behemótok ki- és bekapcsolhatósága.



A Winter Update tehát a mai napon érhető el, így érdemes frissíteni a játékot, és belevágni a csatázásba!

Összes oldalmegjelenítés