Husk - Túlélő-horror a családon belüli erőszakról

Érdekes horror érkezik a radar alatt...

Gondolom mindenki izgatottan várja a kifejezetten izgalmasnak, és félelmetesnek tűnő Resident Evil 7 megjelenését, ám a hatalmas hype-al övezett folyatás megjelenése mellett érkezik február elején egy érdekesnek tűnő horrorjáték, amely a RE7 mellett sok örömet szerezhet a zsáner rajongóinak.

Az említett játék a Husk címet viseli, és az UndeadScout nevű kis csapat első nagyobb munkája. A Huskban egy Matthew Palmer nevű férfit fogunk irányítani, aki Shivercliff városánál ébred egy vonatbaleset után, amelyben eltűnt felesége és a lánya is. Matthew tehát felkerekedik, hogy megtalálja szeretteit. Természetesen a végkifejletig vezető út nem lesz egyszerű, különböző rémségekkel (boss-harcokat is ígérnek a fejlesztők) kell megküzdenünk, és különböző feladványokat kell megoldanunk a továbbjutáshoz.

A programot a fejlesztők állítása szerint a Silent Hill, az Alan Wake és a Twin Peaks inspirálta, ami kifejezetten ígéretesnek hangzik. Ráadásul a játék egy fontos témát, a családon belüli erőszakot is igyekszik bemutatni. Erre összpontosít a játék előzetese is, amelyben egy férfi mesél a gyermekkorában átélt borzalmakról.



Ízelítőnek itt van még néhány kép a játékból:





A Husk 2017. február 3-án jelenik meg PC-re.

Összes oldalmegjelenítés