A Square Enix játékot készít a Bosszúállókról

Kellemes meglepetés...

A tegnapi nap során több játékra szóló együttműködést jelentett be a Square Enix és a Marvel. Ennek az együttműködésnek az első darabja a Crystal Dinamics (Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider), és az Eidos Montreal (Deus Ex: Mankind Divided) fejlesztésével készülő, egyelőre The Avengers Project munkacímen futó játék.

A hivatalos közleményből nem sok derült ki, csupán annyi, hogy ismert hősökkel, és helyszínekkel találkozhatunk majd a játék során, egy új történetet kapunk, valamint, hogy a játék majd évekig lefoglalja a játékosokat. Ambiciózus tervek, az nem vitás.

A bejelentés mellé érkezett egy rövidke videó is, amelyben a Bosszúállókat valaki jól helyben hagyta, és a videóban található "reassemble" mottó arra utalhat, hogy a játék az azutáni talpra-állásról szól majd. Mindenesetre nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni egy ilyen rövid videóból. Majd meglátjuk...



A játék egyelőre nem rendelkezik semmiféle megjelenési dátummal, valamint az se lehet tudni, hogy milyen platformokra jelenik majd meg.

Összes oldalmegjelenítés