Bulletstorm: Full Clip - Készül a felújított változat



Teli tárral érkezik a Bulletstorm felújítása...

A People Can Fly csapat 2011-ben kiadott egy olyan FPS-t mely sokakban kellemes emlékként maradt meg köztük bennem is. Adott volt egy futurisztikus jövőbeli világ, néhány őrült karakter és egy olyan harcrendszer, amelyik a szó szoros értelmében díjazta, ha stílusosan likvidáltuk a ránk törő rosszarcúakat. A Bullletstorm című játék végül a generált bevételei szempontjából bukásnak lett elkönyvelve és még csak reménykedni se reménykedhettünk benne, hogy valaha jön folytatás.

Mai hírünk ez utóbbi feltételezést nem hivatott megcáfolni, azonban részemről örömhírként üdvözlöm a bejelentést, hogy készül a játék felújított változata. A Bulletstorm: Full Clip kiadás minden földi jóval fog rendelkezni, amivel az eredeti kiadás is. Tehát minden kiegészzítő, térkép megtalálható lesz benne, sőt még új tartalmakat is meg fogunk benne találni, mint például az úgynevezett Overkill kampány módot.  Ha ezt a módot választjuk a játék kezdetétől kezdve a teljes fegyver és képességarzenál a rendelkezésünkre fog majd állni..

A Bulletstorm felújításában egy úgynevezett Echo opciót is kiválaszthatunk majd, melynek keretében 6 új játéktéren újabb teljesítendő kihívások elé állítják majd a játékost. A játék természetesen nem titkolt szándékkal akar megfelelni a mai technológia szintnek megfelelő grafikai elvárásoknak, így az eredetihez képest nagyobb felbontású textúrákkal, emelt poligonszámmal, felújított karaktermodellekkel, animációkkal és képfrissítéssel lesz felvértezve, valamint PC-n és PS4 pro 4k felbontásban csodálhatjuk meg a mészárlásokat.

A Gearbox még egy meglepetéssel is készül a játékot előrendelőknek, mégpedig egy Duke Nukemhez köthető aprósággal. A Duke Nukem's Bulletstorm Tourt az előrendelők ingyen fogják megkapni, melynek keretében a Bulletstorm főhőse Duke karakterének hangján fog majd kommunikálni a játékban.

A Bulletstorm Full Clip Edition mindenre érkezik amire manapság érdemes jönni, tehát Xbox One-ra, Playstation 4-re és Pc-re is mégpedig egészen pontosan 2017. április 7-én. Az alábbiakban pedig tekintsük meg a bejelentéshez társuló kedvcsináló videót.


Összes oldalmegjelenítés