Tyranny launch trailer és megjelenés




Gondolkodtál már azon miért van az, hogy mindig a jók győznek?

A játékiparban nagyon ritka, hogy bármikor is a rossz győzné le a jófiút, legalábbis maximum ideig óráig. Kiváltképp ritkán fordul ez elő az RPG-knél...De mi lenne ha? Pontosan ezen gondolatmenet kezdett el motoszkálni az Obsidian Entertainment gondolkodóinak agyában amikor először gondoltak a Tyranny alapötletére.

Az ötletből immár valóság lett, ugyanis a mai naptól elérhetővé vált a játék, melynek kiadását a Paradox Interactive vállalta magára.

A Tyranny alapötlete, mint ahogy fentebb is említettem a jó és a gonosz örökös küzdelmében gyökerezik. A játék egyedi világában a gonosz győzedelmeskedett és  a hadúr Kyros uralja az egész világot. A játékos Kyros egy magasrangú tisztjeként kezdi majd meg pályafutását. Kalandjaink során akár ezrek életét befolyásoló, világrendet megváltoztató döntéseket fogunk hozni.

Játékmenetet tekintve a Pillars of Eternity-hez hasonló rendszerben fogjuk szúrni, vágni, vagy varázslattal aprítani az ellenfeleinket. A játék rendkívül részletes testreszabási lehetőséget kapott karakterünk annak megalkotásakor, ami nem csak a kinézetére terjed ki, de a háttértörténetre, fegyvernemekre, a világban eltöltött aktív szerepünkre Kyros hatalomraemelkedés előtt.

Az ígéretek szerint lesz a játékban még crafttolás, alkímia és természetesen nem maradhat el a szövevényes történet sem a hatalmas bejárható területen, illetve a különböző frakciókkal való barátkozás vagy éppen ellenük szövetkezés sem, nem beszélve a saját kis főhadiszállásunk építéséről, szépítéséről.

A megjelenés alkalmából meg is tekinthetjük a Tyranny launch trailerét. A Tryanny tehát a mai naptól elérhet és a Steamen mindössze 42 euróért már meg is vásárolható.


Összes oldalmegjelenítés