Torment: Tides of Numenera - Íme a Jack kaszt



Jack avagy a Torment mindenese...

A Techland újabb trailerrel próbálja az InXile Entertainment új játékának a Torment: Tides of Numenera marketingjének hullámait tovább gerjeszteni. Ezúttal egy újabb karakterosztályt mutatnak be számunkra, mely a nagyon egyszerű Jack névre hallgat. A szó természetesen a Jack of all trades kifejezésre utal, mely egyfajta mindenest, ezermestert jelent. Az RPG játékokban az ilyen karakter az, aki mindenhez ért ugyan, mindenhez konyít egy kicsit,de igazán semmiben sem kiemelkedő.

Azoknak a játékosoknak lesz ajánlott a játékban a Jack karakter kiválasztása, akik minden aspektusból meg akarják majd ismerni a Tides of Numenera játékmenetét. Így lehetőségük lesz a meggyőzés vagy megfélemlítés erejét használni a lehető legszélesebb tárházát alkalmazni az elérhető támadó képességeknek és a leginkább szabadon ismerhetik majd meg a játék világát képességeik révén.

Az alábbi videóban tehát bővebb bepillantást kaphatunk abba, hogy milyen is a játékban ilyen karakterként kalandozni. A Torment: Tides of Numenera megjelenése valamik 2017. első negyedévében várható.


Összes oldalmegjelenítés