Space Hulk: Deathwing - Megvan a megjelenési dátum!



Új trailer és a várva várt megjelenési dátum...

A Focus Home Interactive a mai napon sikeresen megörvendeztette a Warhammer 40,000 rajongók szívét, ugyanis fellebbentették végre a fátylat a legújabb játékuk, a Space Hulk: Deathwing, megjelenési dátumáról.

Aki véletlenül nem tudná, hogy milyen jellegű játékról is van a Space Hulk: Deathwing egy alapvetően egy fejlődési rendszerrel felvértezett FPS cím lesz, mely a már említett Warhammer 40,000 gótikus sci-fi fantasy világban játszódik (ami egyébként a Games Workshop brit játékkiadó által megalkotott hosszú múltra tekintő és rendkívül részletes háttértörténettel rendelkező univerzum).

A játékban egy hatalmas hajóroncsokból és egyéb törmelékekből összeálló Space Hulkba fognak behatolni a Deathwing rendbe tartozó űrgárdisták, akikkel ősi technológiák, relikviák és egyéb titkok után fogunk kutatni. Természetesen az ilyen helyeken számtalan veszély fenyegeti majd a bátor gárdistákat, amiket futurisztikus úgynevezett terminátor páncélunkban és kiterjedt modern fegyverarzenállal próbálunk majd leküzdeni.

A játék egy igazi Warhammer 40,000 rajongónak igazi csemegének ígérkezik majd és immár azt is tudjuk, hogy a Steames előzetes információkkal ellentétben nem novemberben, hanem december 9-én indíthatjuk be lánckardjainkat és élesíthetjük boltereinket a ránk törő génorzókkal szemben.

A fejlesztő Streum On közleményében továbbá felhívta a figyelmet, hogy a következő héten néhány a játékot előrendelő játékost zárt bétára fognak invitálni, úgyhogy aki előrendelte a játékot figyelje a e-mail címét hátha jön meghívó. November 20-ától kezdve pedig mindenki aki a Steamen előrendelte a játékot részt vehet a játék nyílt bétatesztjén. A béta keretein belül betekintésünk lesz a játék tutorialjába, csapatba állhatunk össze és teljesíthetünk egy küldetést 3 másik játékostársunkkal  együtt coopban.

Magáról az Oiethros névre keresztelt Space Hulkról, a játékban megjelenő ellenfelekről és helyszínekről az alábbi trailerből tudtok némileg többet megtudni.




Összes oldalmegjelenítés