Uplay 30 éves ajándéka



Ingyen játékok, de miért?


Mint ahogy ebben a cikkben olvashatták már az Ubisoft idén ünnepelte 30-ik születésnapját. És ez alkalomból tartogattak még egy meglepetést a játékosok számára: ingyen játékokat. Júniustól egészen decemberig minden hónapban átvehetünk 1-1 játékot.

Prince of Persia: The Sands of Time nevű játékkal kezdte a sort júniusban. 2003-ban kiadott játékról beszélünk, ami akkor bezsebelte akkor az év játéka címét az IGN 9,6-os értékelésével. Valóban méltó folytatása lett a Prince of Persia sorozatnak.


Majd folytatta Tom Clancy's Splinter Cell játékkal, ami szintén 2003-ban került kiadásra PC-re. Tom Clancy’s név biztos sok embernek ismerős, hisz a közelmúltban 2 nagy sikerű játékot is kiadtak, de vissza Splinter Cell-hez ami 2003-as játékhoz képest szép grafikával rendelkezni. Emellett a főhőse  Sam Fisher ügynök hangját Michael Ironside kanadai színész adja.



Augusztusban már egy frissebb, 2011-es játékot adtak felhasználóinak méghozzá a Rayman Origins-t. Amiről ITT olvashatnak bővebben.


És végül elérkeztünk az The Crew ami eddig a legfrissebb, 2014-es játék. Már erről is írtunk amit IDE kattintva olvashattok el.



Sajnálatos módon az előző hónapok ajándékait nem tudjátok átvenni, de a The Crew még elérhető. IDE kattintva tudjátok átvenni, miután bejelentkeztetek az Uplayos fiókotokba és rányomtatok a „get the game now”-ra.

Összes oldalmegjelenítés