Megvan az idei MomoCon 20 döntőse

Az indie játékok legjobbjai...

Az MomoCon Indie Game Awards, mint a neve is mutatja, egy indie játékok díjazására létrehozott rendezvény, amit idén rendeznek meg először, Amerikában, a georgiai Világkongresszusi Központban, május 28 és 30 között.

A húsz döntős játék, amelyek versengeni fognak az első öt helyezésért, egy 120 fős mezőnyből lett kiválasztva. A játékok mindegyike a látogatók által játszható lesz a MomoCon 2015 helyszínén.

Ez a húsz játék példamutató, mind innováció terén, mind pedig szenvedélyben, ami az indie játékok fejlesztéséhez elengedhetetlen. Íme a teljes lista:

A győzteseket az átadón fogják bejelenteni, május 30-án, szombaton. Akik szeretnék nézni az eseményt, de nem tudnak ellátogatni a helyszínre, azok élőben nézhetik majd a http://www.twitch.tv/MomoConTV címen, magyar idő szerint este 11-től kezdődően.

A díjazás a következőképpen fog alakulni:
  • 1000$ (~270,000 HUF)
  • 10 x 20 kiállítási hely a MomoCon 2016-on
  • Kiemelt hely a MomoCon 2016-on
  • Kiemelt hely a MomoCon hírlevélben, ami több tízezer játékoshoz fog eljutni
  • Üvegtrófea
 "Nagyon nehéz volt leszűkíteni a listát a legjobb húszra, abból a csoportból, ami oly sok kreativitást és tehetséget vonultatott fel", mondta Chris Stuckey, a MomoCon vezérigazgatója.

A MomoCon-t 2004-ben alapította Jessica Merriman és Chris Stuckey, az akkor a Georgia Tech-en tanuló két diák, ami egy 700 fős főiskolai eseményből az Egyesült Államok délkeleti részének legnagyobb, videojátékokkal, animációval, cosplay-jel, képregényekkel és táblajátékokkal kapcsolatos eseményévé nőtte ki magát.

Összes oldalmegjelenítés