The Witcher 3: Wild Hunt - Két masszív DLC fog megjelenni idén és jövőre


Ha tartalmas lesz nincs gond.

Még több, mint 1 hónap van a Wild Hunt megjelenéséig, máris bejelentette a játék fejlesztéséért felelős CD Projekt RED, hogy két, igazán masszív kiegészítő fog érkezni a Witcher 3-hoz, amelyek a Hearts of Stone és Blood and Wine nevet kapták.

A Hearts of Stone egy 10 órás(!) DLC. Geralt No Man’s Land kihalt világába és Oxenfurt sikátoraiba látogat el, ahol egy titokzatos küldetéssorozatot kell megoldania egy Üvegember nevű alaknak.

Blood and Wine a dupláját, 20 órányi (!!) plusz tartalmat kínál, amelyben egy teljesen új régiót, Toussaint fedezhetjük fel, ahova még nem ért el a háború szele.

Az elmúlt években egyre több stúdió ontja magából a DLC-ket, amelyek néha szimplán lehúzások, hiszen nem kicsi összegekeért alig 1-2 órányi pluszt adnak az alapjátékhoz. Ha a CD Projekt RED tényleg ilyen hosszúságú pluszt ad a játékosoknak, akkor egy rossz szavunk se lehet rájuk.

A Hearts of Stone októberben, a Blood and Wine a jövő év első negyedévében várható. míg az alapjáték május 19-én fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.


Összes oldalmegjelenítés