Egy nap alatt 34,000 aláírás gyűlt össze a Steames fizetős modok ellen

Az ellenállás elkezdődött...

Úgy tűnik, hogy nem mindenki boldog a Steamen tegnap indult fizetős mod szolgáltatás miatt. A Change.org-on indult petíció mindösszesen 24 óra alatt 34,000 aláírást kapott (jelenleg már több, mint 44,000). 

"A Műhely egy olyan hely, ahol az emberek megoszthatják egymással alkotásaikat, hogy mindenki ingyenesen élvezhesse azokat.", írja a petíció. Majd felszólítják a Valve-ot, hogy szüntesse meg ezt a szolgáltatást.

A játékostársadalom aggodalmát fejezte ki a Valve által tegnap bevezetett eljárás ellen, valamint több aggályt is megnevezett, melyek szerint ez az egész egy ingoványos, szürke terület. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy kevesebb, mint egy nappal a szolgáltatás indulása után máris eltávolítottak egy modot a Műhelyből, mely nem csak a készítő saját alkotásait, de mások által készített tartalmat is felhasznált.

Természetesen a Valve-nak még véletlenül sincs eszében sem reagálni a petícióra, azonban, ha az aláírások ilyen ütemben szaporodnak, a célnak kitűzött ötvenezres aláírásszámot pár órán belül el fogja érni. Valamint, ha tovább növekszik és az "ellenállás" kitart, már nehéz lesz figyelmen kívül hagyni a dolgot.

Összes oldalmegjelenítés