Valve - Bejelentették a Source 2-t, Steam Link-et és új információk a Steam Machines-ről


Infó hegyek.

A tegnapi GDC-s sajtótájékoztatón a Valve atyja, a már már Istenként tisztelt Gabe Newell szolgált pár újdonsággal, csak sajnos a Half-Life 3 maradt ki közülük.

Az első bejelentése a Steam Link volt. Lényege annyi, hogy ha rendelkezünk ezzel az eszközzel otthonunkban bármelyik PC-ről/Steam Machine-ról streamelhetünk bármelyik más számítógépünkre ugyanazon a hálózaton. 1080p/60 Hz támogatás, alacsony válaszidő. A Steam Link megvásárolható lesz novembertől 49.99$-os áron és mellé csaphatjuk még a Valve első kontrollerét is ugyanezzel az árcédulával.



A még régebben bejelentett Steam Machines is lassan célba ér, hiszen a mini PC-k (erősebbek a jelenlegi konzoloknál) szintén novembertől lesznek elérhetőek kezdve az Alienware-től bezárólag tucatnyi más gyártóval.

Most pedig jöjjön a nagy dobás, a megannyi játék alatt (HL2, CS:S stb.) dolgozó Valve motor utódja, a Source 2. Annyi derült ki róla, hogy ingyen és bérmentve fogják odaadni azoknak fejlesztőknek, akik valamiféle kreatív tartalmat fognak létrehozni.

Már csak cirka 7-8 évet kell várnunk a Half-Life 3-ra, nem sok, féllábon is.



Összes oldalmegjelenítés