Etherium - itt a launch trailer, mától elérhető a játék

Irány a Steam...

Ma mai naptól elérhető az Etherium című játék, melyek az első videók és képek alapján egy nagyon jónak tűnő sci-fi RTS dolognak néz ki, ami szerintem igazán ritka manapság. A Tindalos Interactive és a Focus Home Interactive közös produkciójában a lényeg a harcon és a hódításon van, melynek helyszíne az univerzum azon bolygói, amiken megtalálható a sejtelmes erőforrás, az Etherium.

Nem egy tipikus stratégia játékkal van dolgunk. Na persze megtalálhatóak az alapok: a különböző frakciók és az ezek sajátos egységei és építménye. Szokás szerint bázist kell építenünk, amihez alapanyagot kell szereznünk, mégis, ami különlegessé teszi az Etherium-ot, az az időjárás befolyásoló ereje.

És hogy ez mit jelent? Azt derítsétek ki Ti magatok! Steam-en elérhető a játék, de ha kétségeitek támadna a megvásárlásában, akkor várjatok egy kicsit, hiszen mi is teszteljük és hamarosan olvashatjátok, illetve láthatjátok és hallhatjátok is véleményünket. Addig itt a tehát ma debütáló Etherium játék launch trailer-e:


Összes oldalmegjelenítés